Over mij

Uit eigen ervaring weet ik wat het betekent om mantelzorger te zijn. De afgelopen 13 jaar heb ik mantelzorg verleend aan diverse familieleden. Dat combineerde ik met mijn eigen onderneming en de zorg voor mijn gezin. Momenteel verleen ik mantelzorg aan mijn moeder, die intensieve zorg nodig heeft. Dat doe ik met veel liefde.

Maar mantelzorg trekt ook een stevige wissel op je werk en gezinsleven. Je verdwaalt in de wet – en regelgeving, moet waken voor overbelasting, worstelt om zorg met werk en je privéleven te combineren. Ik heb in al die jaren ook geleerd hoe belangrijk het is om ook tijd voor jezelf, je gezin en je vrienden over te houden. Als ervaringsdeskundige weet ik dus waar mantelzorgers tegenaan lopen.

De overheid verwacht van burgers dat ze meer en vaker mantelzorg verlenen. Dat kan alleen wanneer mantelzorgers in staat zijn om een gezonde balans te creëren tussen zorg, werk en privéleven.
Het is mijn missie als mantelzorgmakelaar om daar een bijdrage aan te leveren. Met mijn ervaring en mijn kennis kan ik als mantelzorgmakelaar écht iets betekenen in het leven van mensen. En dat geeft mij heel veel voldoening.

Chantal-1816

Chantal Hoevers Prins is erkend Mantelzorgmakelaar en aangesloten bij de beroepsvereniging van Mantelzorgmakelaars (BMZM) en bij de beroepsvereniging van cliëntondersteuners voor mensen met een beperking (BCMB).

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Bel me op 0515 - 700 267 of vul het formulier in en laat mij contact met jou opnemen.

Mantelzorgzaken is aangesloten bij:

Beroepsverening van Mantelzorgmakelaars

Beroepsvereniging van Cliëntondersteuners voor Mensen met een Beperking

Contactformulier